ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Οι προβλεπόμενες διαστάσεις των περιπτέρων είναι 2 μ. βάθος Χ 3 μ. μήκος και το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος τα 2,7 μ.  Για οποιαδήποτε άλλη κατασκευή θα πρέπει να υπάρχει γραπτή ενημέρωση από τον πελάτη.

Επίσης, θα πρέπει η κατασκευή περιπτέρων, να είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην μπλοκάρει την ορατότητα του υπόλοιπου χώρου καθώς και να μην κλείνει τις εξόδους κινδύνου του εκάστοτε χώρου.

Στους χώρους του ξενοδοχείου ΔΕΝ επιτρέπεται να πραγματοποιούνται εργασίες για την τοποθέτηση των περιπτέρων οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν βλάβες/καταστροφές (π.χ. κόψιμο, βάψιμο, χρήση κολλών κτλ).

Εντός των αιθουσών/foyer και γενικότερα των χώρων του ξενοδοχείου, δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούνται βαψίματα, αλλά θα πρέπει αυτή η εργασία να γίνεται εκτός του ξενοδοχείου.

Εάν πρόκειται για διορθώσεις σε κομμάτια κατασκευής των περιπτέρων (π.χ. μικρό στοκάρισμα και λίγο βάψιμο με ένα μικρό ρολάκι / πινελάκι), θα πρέπει να στρωθεί στην μοκέτα του ξενοδοχείου, χαρτόνι ή πλαστικό και να διασφαλισθεί ότι δεν θα προκληθεί φθορά με τις βαφές.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε καταστροφή στους χώρους του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του στησίματος/αποξήλωσης, η ευθύνη βαρύνει εξολοκλήρου τον οργανωτή.

Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των περιπτέρων, η εκάστοτε κατασκευαστική εταιρεία θα πρέπει να αφήνει τον χώρο στην ίδια καλή κατάσταση που τον παρέλαβε, ενώ θα πρέπει να απομακρύνεται όλο το περισσευούμενο υλικό. Κατά την διάρκεια του στησίματος των περιπτέρων, απαγορεύεται η κατανάλωση τροφίμων και ποτών από τις κατασκευαστικές εταιρείες εντός του ξενοδοχείου.

 

 

ΩΡΕΣ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ & ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ

29/11/2018   16:00-22:00     Στήσιμο εκθεσιακού χώρου για την προετοιμασία διανομής ρεύματος & οριοθέτηση των περιπτέρων

02/12/2018   Από την λήξη του συνεδρίου μέχρι τις 21:00     Αποξήλωση εκθεσιακού & λοιπών χώρων / αιθουσών